Gezichts- en lichaamsbehandelingen
Ik werk uitsluitend met producten van Extenso Skincare. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder huidtype volledige programma's hoogwaardige en betaalbare huidverzorgingsproducten aan.

De huidverzorgingsproducten van Extenso Skincare zijn ook voor thuis gebruik te koop. Ik adviseer u graag welke producten voor u geschikt zijn. Meer informatie over Extenso Skincare kunt u vinden op
www.extenso-skincare.nl.

  • producten 2Waxing

Na een lange tijd van research en het afstemmen van de juiste ingrediënten, onder het toeziend oog van haar vader als scheikundige, maakt Lydia haar eerste wax! In het geheim, in de oven van de familie keuken. Ze was toen nog een teenager! Het LYCON merk kwam enige tijd later, in 1978 en wordt vandaag de dag verkocht over de gehele wereld en wordt beschouwd als de beste kwaliteit wax overall!

LYCON is in 1978 in Australie opgericht door de internationaal gerenommeerde schoonheidsspecialiste Lydia Jordane. LYCON wax heeft wereldwijd een welverdiende reputatie en is de Crème de la Crème op het gebied van wax. LYCON is marktleider op het gebied van harsen en wordt over de gehele wereld, in meer dan 43 landen, gebruikt in het top segment van welness centra en schoonheidssalons. Bezocht door internationale modellen en beroemdheden.
Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxed met de mooiste harsen op basis van natuurlijke ingrediënten die zijn aangevuld met aromatische oliën. Waxing met Lycon levert een super resultaat! De wax is super elastisch en hecht makkelijk aan zeer korte haren voor een glad en lang resultaat. De zijde zachte hars biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling en geeft de huid een glad en zacht gevoel. Bovendien kan de hars gebruikt worden op lage temperaturen. Wel zo comfortabel voor de te behandelen huid.

  • product 1