Mini € 27,00
Een must voor de verzorgde huid; reinigen, peeling, vapazone, onzuiverheden verwijderen, masker en een dag- of nachtcreme.

Keurig € 38,50
Mini behandeling aangevuld met epileren van de wenkbrauwen en een nek-, decolleté- en gezichtsmassage.

Fris € 39,50
Keurig behandeling aangevuld met een intensief reinigend masker, voor de onreine huid.

Mooi € 47,00
Keurig behandeling, maar deze behandeling begint met een ontspannen hoofdhuidmassage. Daarnaast is de behandeling aangevuld met een reiniging en peeling van het decolleté. Dit is de meest gekozen behandeling.

Boost € 58,00
Mooi behandeling aangevuld met een extra ampul voor het gebied rondom de ogen en afsluitend een Algea (rubber) masker. Werkt sterk vochtregulerend en geeft een stralende teint: een echte boost voor uw huid. Een aanrader voor een vermoeide (rokers-)huid.

Top € 65,00
Boost is al zeer uitgebreid. Bij Top wordt het rubbermasker vervangen door het exclusieve collageen vlies masker. Dit zeer effectieve en hydraterende masker verstevigt en voedt de huid intensief en hersteld de elasticiteit. De huid krijgt zo een aanzienlijke oppepper en ziet er direct stralend en helder uit.

Fitness work-out  € 75,00
Een exclusieve Anti Aging gezichtsbehandeling voor iedere leeftijdsfase. Met de speciale 'Ageless' technieken worden de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervaagt. Tijdens deze intensieve behandeling wordt de stofwisseling gestimuleerd en ervaart u een weldadige 'fitness work-out' voor de huid. Er wordt gebruik gemaakt van bindweefsel-, shiatsu- en penseelmassage en het natuurlijke iontoforose effect van hot & cold stones.


Wenkbrauwen verven

€ 6,00

Wimpers verven

€ 6,00

Bovenlip waxen

€ 6,00

Kin waxen

€ 7,50

Wenkbrauwen modelleren   

€ 10,00

Kaaklijn waxen

€10,00
  • Gezichtsbehandelingen